Super User

Super User

Certifikat kao zaslužena potvrda kveliteta. 

Nalazimo se u naselju Naprelje, na tranzitnom putu Sanski Most - Bosanska Krupa.

Na adresi:

Horozović d.o.o., Naprelji 26, 79260 Sanski Most, USK, Bosna i Hercegovina.

Telefon: ++387 37 698 783 ;  Fax: ++387 37 698 461

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

PDV : 263267370007

Generalni direktor: Horozović Šefik , Mobil: ++387 61 162 926

U našim proizvodnim pogonima proizvodimo isključivo bukov pelet. Tokom nekoliko godina na osnovu reputacije kod korisnika možemo sa pravom reći da je naš pelet trenutno vjerovaton najkvaliteniji pelet koji možete nabaviti u BiH a i šire. Konstantan rast  potražnje i nepostojanje reklamacija i žalbi korisnika daje nam za pravo kad tvrdimo da proizvodimo samo najbolje.

Drvene tiple, čepovi za spajanje pločastog i drugog namještaja pri proizvodnji i montaži mali su ali jako bitan element u drvnoj industriji i industriji namještaja.

Drvene pločice-keksi, koriste se takođe kod proizvodnje pločastog i drugog namještaja za ojačavanje spojeva i ljepljenih tačaka.

Okrugli štapovi, popularno nazvani oklagije, još jedan su proizvod namjenjen tržištu proizvodnje i sklapanja namještaja.

Drvna Industrija Horozovic je  regionalni lider u preradi drveta i proizvodnji drvnih elemenata, finalnih proizvoda i poluproizvoda, te preradi nusproizvoda.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/grmecba/public_html/sana/horozovic/templates/planet/html/com_k2/default/user.php on line 270